Nagels

Breng de schoonheid van binnen naar buiten
See the difference

Nagels mooi laten maken.

Wil jij graag je nagels mooi laten maken? Dan ben je aan het juiste adres bij Liza’s beautysalon. Ik voorzie jou graag van mooie, verzorgde nagels. Je kan bij mij terecht voor gellak op de eigen nagels, acrylnagels, gelnagels en slickpour nagels. Ik maak gebruik van producten van een hoge kwaliteit en ga zorgvuldig om met jouw nagels. Ik vertel je graag wat meer over de verschillende behandelingen.

Gellak op eigen nagels

Wanneer je graag stevigere nagels wilt, maar liever geen kunstnagels wilt laten zetten is gellak een ideale oplossing. De gellak wordt aangebracht op je natuurlijke nagel en vervolgens uitgehard onder een UV-lamp. Gellak blijft 2 tot 3 weken mooi zitten. Wil jij goedkoop gellak laten zetten? Dan zit je bij mij helemaal goed!

Acrylnagels

Wil je graag acrylnagels laten zetten? Er wordt een verlenging op je eigen nagels geplaatst en deze wordt in de gewenste vorm gevijld. Vervolgens lak ik de nagels in een kleur naar keuze. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleurtjes. Na ongeveer 3 tot 5 weken zal je jouw nagels moeten laten opvullen, dit is afhankelijk van de snelheid van de groei van je nagels.

Gelnagels

Wanneer je gelnagels wilt laten zetten in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel kan je bij mij terecht. Gel voelt licht aan op je nagels en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Met gelnagels verstevig je jouw eigen (slappe) nagels. Het is ook mogelijk om je nagels optisch wat langer te maken met de gelnagels.

Slickpour nagels

Slickpour is een hoogwaardig poedercoating-systeem die dezelfde look en eigenschappen heeft als acryl. Een nieuwe set slickpour nagels is echter al binnen 30 minuten geplaatst. De poedercoating bevat vitamine E en calcium voor een optimale gezondheid van de natuurlijke nagel.

Maak een afspraak !

Wanneer je jouw nagels mooi wilt laten maken kan je uitstekend terecht bij Liza’s beautysalon. Wij hebben de ervaring en expertise om jouw nagels te zetten op de manier waarop jij dat wilt. Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op door te bellen of een Whatsappje te sturen naar 06-50989974 of stuur ons een e-mail.

Ik zie je graag snel in mijn salon!