Wimpers

Breng de schoonheid van binnen naar buiten
See the difference

Wimperbehandeling.

Heb jij altijd al gedroomd van mooie, volle wimpers? Bij Liza’s beautysalon kan je terecht voor een wimperbehandeling die jouw droom waarmaakt. Ik kan wimpers zetten volgens de one by one techniek, maar ook volume wimperextensions kan ik bij jou zetten. Ik zet graag een nieuwe set wimperextensions, maar ook voor het opvullen van extensions kan je bij me terecht. Ook voor een lash lift ben je bij mij aan het goede adres. Ik vertel je graag wat meer over de verschillende behandelingen.

One by one wimperextensions

One by one wimperextensions zien er natuurlijk uit en hebben een groot draagcomfort. Bij deze techniek zet ik 80 tot 120 wimperextensions, dit is helemaal afhankelijk van het aantal natuurlijke wimpers dat je hebt. Deze extensions worden één voor één op de eigen wimpers geplaatst met een speciale lijm.

Volume wimperextensions

Wil jij je wimpers graag wat meer volume geven? Dan zijn volume wimperextensions wat voor jou! Bij deze behandeling plaats ik een wimperextension met plukjes tussen de 3-7 haren per wimper. Hiermee worden jouw natuurlijke wimpers verdriedubbeld wat zorgt voor een volle en glamoureuze look.

Lash lift

Bij een lash volume lifting worden jouw natuurlijke wimpers gelift waardoor ze meer volume geven. Jouw wimpers worden vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan gelift met een speciale crème. Deze crème zorgt ervoor dat de nieuwe vorm van de wimpers blijft zitten. Een lash lift zorgt voor lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Maak een afspraak !

Bij Liza’s beautysalon kan je terecht voor verschillende wimperbehandelingen. Ik geef jou graag de wimpers waar je altijd al van gedroomd hebt. Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op door te bellen of een Whatsappje te sturen naar 06-50989974 of stuur ons een e-mail.

Ik zie je graag snel in mijn salon!